Punten exporteren naar Skore in Smartschool

Na het leuke nieuws dat je nu interactive oefeningen en automatisch verbeterde toetsen kunt maken in Smartschool met BookWidgets, kwam al snel de vraag naar een koppeling met Skore, het puntenboek van Smartschool.

En belofte maakt schuld: vanaf nu kun je de punten die je verkrijgt via de automatisch verbeterde toetsen van BookWidgets gemakkelijk exporteren naar Skore. Je hoeft ze er niet meer handmatig in te zetten.

Neem een kijkje naar de handleiding hieronder en ontdek hoe je in een paar eenvoudige stapjes de punten van een BookWidgets toets importeert naar jouw Smartschool puntenboek.

tutorial

Hopelijk helpen de automatisch verbeterende toetsen en de vlotte koppeling met Skore je om wat tijd uit te sparen. Dus: Wat nu? Naast al het administratief werk kun je je nog eens focussen op jouw passie: lesgeven, inspireren, amuseren. Bezoek zeker eens onze BookWidgets blog. Hier vind je leuke lesideeën en tips & tricks over wat je allemaal met BookWidgets kunt doen. Zeker een aanrader!

Lucie Renard

Join hundreds of thousands of subscribers, and get the best content on technology in education.

BookWidgets enables teachers to create fun and interactive lessons for tablets, smartphones, and computers.

Choose from over 40 exercise templates (quizzes, crosswords, jigsaw puzzles, ...), and adapt them with your own content.